четвъртък, 5 април 2012 г.

Зайко-байко пак скочи в тавата

Отново съм на заешка вълна.....
Този път доти не успях да го сложа в чиния зайчето! Толкова бързо изчезна! Визия няма... ама хич! Но стана невероятно вкусно!





В какво се състои цялата философия:
1 глава чесън, две големи глави лук, връзка магданоз или същото количество замръзен, морска сол, 1/2 чаша червено вино.
Чесънът и лукът  ги накълцвам в голямата купа на робота. Добавят се и другите съставки без морката сол. Всичко става на една ароматна каша. Заека измит и леко осолен чака в тавата. Намазва се хубаво с кашата. Поръсва се леко с морска сол и се слага да се пече под фолио няколко часа.
Бързо, лесно и много вкусно!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...